Kontakti

+ 389 (0) 2 3297 100
+ 389 (0) 2 3297 170

0800 700 70

Bul. Goce Delçev nr.18, 1000 Shkup, Maqedonia e Veriut

makedonska.radiodifuzija@jpmrd.gov.mk

Марија Несторова

Personi përgjegjës për kontakt me qytetarët të cilët kanë ndonjë lloj dhe shkallë të aftësisë së kufizuar

Кристина Чулева

Одговорено лице за информации од јавен карактер